Het gebruik van Drillster monitoren

Het gebruik van Drillster monitoren

25 jan. 2024
Volgend bericht>>

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het op peil brengen en houden van hun Drillster score. Drillen moeten zij minimaal één keer per jaar doen en liefst vaker, want als je vaker drillt kost het minder tijd en onthoud je de kennis beter. Ieder kwartaal is optimaal! Maar hoe houd je als contactpersoon in de gaten of medewerkers ook daadwerkelijk drillen?

 

Dat werkt als volgt: 

  1. Contactpersonen kunnen in de Railcenter portal inzien wat de einddatum is van het domein certificaat Veiligheid en Toegang op (spoor/perron/metro) van de medewerker.
  2. Vanaf medio februari is er in de Railcenter portal de mogelijkheid om de Drillster score in te zien op het laatste moment van inloggen.

 

Open einddatum of specifieke einddatum

Medewerkers die een 100% score behalen krijgen een open einddatum op hun domein certificaat Veiligheid en Toegang op (spoor/perron/metro). Zodra zij onder de 80% komen krijgt de deelnemer een notificatie in de Drillster app en ziet de contactpersoon dat het certificaat vanaf dat moment een jaar geldig is. Medewerkers die ‘Spoor jij wel?’ volgen en de fysieke toets behalen krijgen een geldigheid van 1 jaar die zij vervolgens kunnen verlengen door 100% te halen.

 

Drillster is gekoppeld aan de Railcenter portal. De Railcenter portal is leidend (“single source of truth”). De Railcenter portal is gekoppeld aan de DVP portal zodat ook de DVP portal de juiste geldigheidsdata toont.

 

Inzage in het Railcenter portal

Contactpersonen van organisaties krijgen volgens planning vanaf medio februari de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de score in Drillster van hun medewerkers. Er komt dan in de Railcenter portal inzage mogelijkheid met daarin het laatste moment van inloggen met de Drillster score op dat specifieke moment.

 

We doen dit om contactpersonen de mogelijkheid te geven hun medewerkers tijdig aan te spreken als zij zien dat Drillster niet wordt gebruikt en domeincertificaten VTOS, VTOM of VTOSp dreigen te verlopen.

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Bekijk onze ‘veel gestelde vragen’ op dvp.railAlert.nl

Staat jouw vraag er niet bij, stel je vraag via drillster@railAlert.nl