Drillster accounts activeren en verlopen inloglinks

Drillster accounts activeren en verlopen inloglinks

25 jan. 2024
Volgend bericht>>

Koppel binnen 30 dagen je Drillster account aan de Drillster app

De link naar het persoonlijke Drillster account verloopt binnen 30 dagen. Daarom vragen we medewerkers om binnen deze 30 dagen de app te downloaden en hun Drillster account aan de Drillster app te koppelen

 

Link bij bevestiging en uitnodiging

Deelnemers die worden ingeschreven voor “Spoor jij wel?” of een bouwsteen, ontvangen

een link om hun Drilllster account te activeren en een inloginstructie. Deze link naar het persoonlijke Drillster account wordt standaard twee keer verstuurd: 

  1. De eerste keer ontvang je een link bij de inschrijfbevestiging van “Spoor jij wel?” of een bouwsteen. 
  2. De tweede keer dat je een link naar je persoonlijke Drillster account ontvangt is bij de uitnodiging 5 weken voor de dag waarop je “Spoor jij wel?” of een bouwsteen volgt.

Beide links verwijzen naar hetzelfde account. Wel zijn het nieuwe links, zodat iedere nieuwe link 30 dagen geldig blijftom te activeren.

 

Verlopen link activeren via ‘activeren domein

Het kan ook zijn dat je langer dan 30 dagen geleden een link hebt ontvangen en dat de link inmiddels is verlopen. Je kunt dan een nieuwe link naar jouw persoonlijke Drillster account aanvragen:

 

Ook werken we aan oplossingen waarmee medewerkers zelf hun link kunnen vernieuwen. Hiervan houden we je op de hoogte via de website dvp.railalert.nl.

 

Ondersteun medewerkers

We raden bedrijven aan het gebruik van de Drillster app zoveel mogelijk te stimuleren bij alle medewerkers. Hoe je dit als bedrijf kunt doen lees je in deze brief.

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Bekijk onze ‘veel gestelde vragen’ op dvp.railAlert.nl

Staat jouw vraag er niet bij, stel je vraag via de mail aan drillster@railAlert.nl