Kijk de uitzending terug: het nieuwe Vvw aanrijdgevaar trein

Kijk de uitzending terug: het nieuwe Vvw aanrijdgevaar trein

10 sep. 2023
Volgend bericht>>

Op woensdag 4 oktober is online een toelichting gegeven op het nieuwe concept Vvw aanrijdgevaar trein.

 

Dit document, ter vervanging van het oude Vvw-trein (2013) dat dus voortaan Vvw aanrijdgevaar trein (Vvw-at) zal heten, is ter toetsing aangeboden aan de Nederlandse Arbeidsinspectie (NL-A). railAlert heeft besloten om, vooruitlopend op de goedkeuring, de branche alvast te informeren over de stand van zaken op dit moment en over de te verwachten vervolgstappen.

 

Klik hier om de uitzending Vvw-at terug te kijken

 

Meer informatie over de uitzending ,Concept nieuw Vvw-at'

 

De volgende onderwerpen zijn aan bod gekomen:

  • Aanleiding en achtergrond.
  • Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het Vvw-trein 2013.
  • Consequenties voor de branche (zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers)
  • Planning van het transitietraject.

 


railAlert biedt u de gelegenheid om het nieuwe concept, het onderbouwingsdocument en de bijbehorende stukken in te zien, zodat u zelf een beeld krijgt van de inhoud en de mogelijke consequenties. Bekijk hier de documenten. Hierbij dient nadrukkelijk vermeld te worden dat de NL-A nog goedkeuring dient te geven en dat er daarom nog wijzigingen kunnen plaatsvinden.