Samen kunnen we leren van incidenten

Samen kunnen we leren van incidenten

9 sep. 2023
Volgend bericht>>

In het kader van ‘beter leren van incidenten’ horen wij graag de verhalen en ideeën vanuit de railbranche. Natuurlijk hebben wij het veiligheidsdashboard voor het melden en leren van incidenten, maar we zijn ook actief op pad.

 

In de afgelopen maanden is Kirsten Lups, projectleider railAlert, bij bedrijven langs geweest. “Op die manier krijgen we een beter beeld vanuit de branche waar de behoefte ligt. Meekijken in de spreekwoordelijke keuken helpt het gesprek op gang.” Aldus Kirsten.

 

Leren van incidenten, om deze in de toekomst te voorkomen, is een doel die iedereen wil nastreven. Maar hoe we dat het beste kunnen doen is een leerweg. Kirsten nodigt daarom iedereen uit om het gesprek aan te gaan. “Ik kom graag persoonlijk langs om het gesprek aan te gaan en te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.”.

 

Contactgegevens Kirsten Lups: k.lups@railalert.nl.