VACATURE: Projectleider opleidingen voor het Digitaal veiligheidsprogramma (DVP)

VACATURE: Projectleider opleidingen voor het Digitaal veiligheidsprogramma (DVP)

18 aug. 2023
Volgend bericht>>

Projectleider opleidingen
voor het Digitaal veiligheidsprogramma (DVP)

 

 

Wij zijn railAlert en dragen actief bij aan een branche waarin veiligheid en gezondheid voorop staan. Daarom maken we uniforme, uitvoerbare regels en controleren we of deze worden nageleefd.

Wij ontwikkelen certificeringen die de arbeidsveiligheid bevorderen tijdens het werken aan railinfrastructuur, zowel aan en langs het spoor. Zo dragen we bij aan een railinfrastructuur sector waarin elke medewerker veilig en gezond kan werken aan en langs het spoor en terug naar huis kan gaan zonder letsel of ziekte als gevolg van het werk.

 

Ons doel is een railinfrastructuur sector waarin veiligheid en gezondheid op het werk de hoogste prioriteit hebben. Daarbij toont iedereen eigenaarschap of het nu gaat om zijn eigen veiligheid en gezondheid of die van anderen.

 

Ons doel bereiken we door initiatief te nemen om passende branche afspraken te maken en door te zorgen voor regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid. Ook ontwikkelen wij certificeringsprogramma’s voor personen, producten en systemen. Wij controleren of deze afspraken worden nagekomen en stellen continu verbeteren centraal. Daarom is leren van incidenten voor ons van levensbelang.

 

Veiligheid in de spoorsector is een 24/7 operatie. Voor de vele werkenden op het spoor realiseren we het Digitale veiligheidsprogramma (DVP). Dit programma biedt een persoonlijk digitaal paspoort, een opleidingsprogramma, inspecteurs die toezien op veilig werken.

 

Binnen het programma zijn wij op zoek naar een Projectleider opleidingen

 

De functie
Alle opleidingen in het DVP-programma worden fors vernieuwd. We zoeken een projectleider die de vernieuwingen in goede banen kan leiden en de programmamanager ondersteunt in het dagelijks management en de doorontwikkeling van het opleidingsprogramma.

 

Het ontwikkelen en implementeren van nieuwe opleidingen is voor zo’n grote doelgroep een echte uitdaging. De projecten variëren van een digitale leeroplossing, die dit jaar live gaat, tot de ontwikkeling van klassikale trainingen, van het ontwerp van een effectmeting tot de uitwerking van de volgende generatie opleidingen. Als projectleider zorgt je voor een gedegen proces van ontwerp tot en met het beheer.

 

Onder jouw leiding worden veiligheidsopleidingen gerealiseerd waarin deelnemers in de ontwikkeling van hun kennis, attitude en vaardigheden een volgende stap zetten. Je zorgt ervoor dat impactvolle opleidingen worden ontwikkeld die voldoen aan alle eisen. Je bent de rots in de branding voor de programmamanager, (externe) opleidingsontwikkelaars en gebruikersgroepen.

 

Dit ben jij

-        HBO werk- en denkniveau en minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring als projectleider,

-        Je hebt ervaring in de realisatie van projecten in een complex stakeholderlandschap.

-        Je bent sterk en vasthoudend in aansturing op projecteisen en -beheersaspecten

-        Communicatief ben je sterk, je bent overtuigend en weet mensen mee te krijgen op de inhoud

-        Op basis van jouw kunde en ervaring ben je goed in staat om externe leveranciers aan te sturen, te begeleiden in het contract- en projectproces en met deze partijen samen te werken

-        Je hebt kennis van en visie op (vernieuwende) opleidingswijzen.

-        Je hebt affiniteit met veiligheidsprogramma’s

-        Je bent bereid om in een kleine organisatie de handen uit de mouwen te steken.

 

 

Wat bieden we jou?

-        Een baan via een inhuur- of detacheringscontract voor 24-32 uur per week

-        Gemotiveerde collega’s die je graag willen ondersteunen

-        Goede salariëring

-        Een mooie werkplek in een dynamische organisatie in Amersfoort

-        Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden

 

 

Informatie en solliciteren

Neem voor meer informatie contact op met:
Jan Kees Hofker, tel 06-15399028 of jc.hofker@railalert.nl

 

Wil je solliciteren, stuur je motivatiebrief met CV naar: jc.hofker@railAlert.nl

 

Wil je meer over railAlert en het DVP lezen, kijk dan op deze website of op dvp.railalert.nl

 

 

Klik hier om deze vacature als PDF op te slaan