Oproep Werkgroep praktijkbeoordelingen (trein/tram/metro)

Oproep Werkgroep praktijkbeoordelingen (trein/tram/metro)

24 okt. 2022
Volgend bericht>>

railAlert organiseert jaarlijks een expertbijeenkomst voor praktijkbeoordelaars. Deze bijeenkomst wordt door alle praktijkbeoordelaars bijgewoond om het certificaat praktijkbeoordelaar geldig te kunnen houden.

 

Tijdens de expertbijeenkomst in het voorjaar van 2022 is een oproep gedaan aan de praktijkbeoordelaars om deel te nemen aan de werkgroep ten behoeve van het herzien van de praktijkbeoordelingsformulieren. Dit naar aanleiding van de wens volgend uit eerdere expertbijeenkomsten.

Op dit moment heeft railAlert nog geen aanmeldingen ontvangen. Om te zorgen dat de input van praktijkdeskundigen niet verloren gaat in het proces is aanmelden alsnog mogelijk via info@railalert.