DVP-nieuws - Film voor dagpassers. Nu ook in het Duits, Engels, Pools en Turks (trein/metro)

DVP-nieuws - Film voor dagpassers. Nu ook in het Duits, Engels, Pools en Turks (trein/metro)

16 sep. 2022
Volgend bericht>>

Wie met een dagpas aan het werk moet, dient niet alleen ter plekke een veiligheidsinstructie te krijgen, maar moet de dagpasfilm ook actief doorlopen. Daarom is deze film ook interactief gemaakt. Nieuw is dat de film nu ook in het Duits, Engels, Pools en Turks te volgen is. Op een desk- en laptop en op smartphones/tablets (iPhones en Android).

 

Vanaf komende week zijn de dagpasfilms vernieuwd. De interactieve dagpas films zijn opnieuw gemaakt in de nieuwe look & feel van DVP en zijn uitgebreid met vier vreemde talen: Duits, Engels, Pools en Turks. Ook de Nederlandse versie is nog op kleinere punten aangepast. Op de speciale DVP-website kan de keuze voor de talen worden gemaakt.

 

Dagpasfilm verplicht

 

Er wordt nog te veel onbekendheid ervaren bij de dagpashouders met betrekking tot het verplichte karakter van de dagpasfilm. Het zien van de film is essentieel voor het veiligheidsbewustzijn en een verplichting alvorens men de dagpas gaat activeren. De begeleider en de functionaris die de dagpashouder koppelt aan deze begeleider, dienen toe te zien dat de dagpashouder adequate veiligheidsinstructies heeft ontvangen. Daar hoort dus ook het bekijken van de dagpasfilm bij.