Update over verbod te werken in hoge seinen (trein)

Update over verbod te werken in hoge seinen (trein)

30 jun. 2022
Volgend bericht>>

Het op 25 mei uitgebrachte nieuwsbericht over het verbod om te werken in hoge seinen vanaf de vaste ladder of het bordes, heeft tot vragen geleid vanuit betrokken bedrijven in de railinfrabranche. railAlert heeft deze vragen beoordeeld en erkent het standpunt van deze bedrijven.

 

Als reactie op de vragen vanuit de railinfrabranche is railAlert in contact getreden met bevoegde instanties over deze berichtgeving en de gevolgen voor de werkzaamheden. Het doel daarvan is te komen tot een werkbare oplossing voor de railinfrabranche. De uitkomsten van dit overleg worden medio volgende week verwacht en zullen tot een nieuw, uitgebreid nieuwsbericht leiden.

 

Onze excuses over de ontstane situatie. Reacties over dit en het vorige nieuwsbericht over het werken in hoge seinen zijn welkom op info@railalert.nl