Ben jij de communicatiedoener (m/v) die railAlert verder op de kaart gaat zetten?

Ben jij de communicatiedoener (m/v) die railAlert verder op de kaart gaat zetten?

7 jun. 2022
Volgend bericht>>

Vanwege het pensioen van onze huidige medewerker in het najaar zoekt de Stichting railAlert een ervaren fulltime communicatiemedewerker met een hands-on-mentaliteit die ook secretariële werkzaamheden wil verrichten.

 

De functie/beloning

 

Als medewerker communicatie schrijf je voor de websites en sociale media, redigeer en corrigeer je de meest uiteenlopende stukken, maak en corrigeer je foto’s, adviseer je over de meest optimale communicatiestrategie en initieer je nieuwsbrieven. Dit neemt ongeveer 80 procent van je tijd in beslag. Daarnaast verricht je administratieve taken, bewaak je bepaalde administratieve en financiële processen, bemens je de telefoon en houd je de algemene e-mailbox van railAlert bij. Het grote voordeel: geen dag is hetzelfde. Omdat railAlert niemand in dienst heeft, word je via een payroll-bedrijf ingeleend, maar ook als zzp’er ben je welkom. De beloning is marktconform en je werkt op de basis van de cao railinfrastructuur.

 

Onze wensen

 

 

Je bent een breed ontwikkelde communicatiemedewerker met minimaal tien jaar ervaring, hebt een correctorsoog en je bent scherp als het om correct en helder Nederlands gaat. Je kunt op verschillende taalniveaus en stijlen schrijven en je draait hand niet om voor (eind-)redactionele werkzaamheden. Ervaring met het maken van websites (vooral Wordpress) en het werken met contentmanagementsystemen is een must. Je hebt een hbo werk- en denkniveau.

 

railAlert, de organisatie

 

 

railAlert is een brancheorganisatie met als doel het werken aan de infra van trein, metro en tram nog veel veiliger te maken. Met zes mensen in de binnen- en een even groot aantal in de buitendienst, plus meer dan honderd afgevaardigden van bedrijven in werkkamers, wordt er dag in, dag uit gewerkt aan een veiliger werkomgeving voor ieder die langs, boven, bij of op de Nederlandse railinfra werkt.

 

Meer weten en solliciteren

Heb je affiniteit met veilig werken en de railinfrasector en wil je railAlert nog beter op de kaart zetten, schrijf dan een motivatiebrief met CV. Dat ter attentie van de directie van railAlert, Jan Kees Hofker (jc.hofker@railalert.nl). Meer informatie over de functie is in te winnen bij Oege Kleijne, tel. 085-0023510 of o.kleijne@railAlert.nl. Hij kan je op verzoek ook het uitgebreide profiel e-mailen.