Uitstel examens, verlenging geldigheid certificaten (trein/metro/tram)

24 apr. 2020

Uitstel examens, verlenging geldigheid certificaten (trein/metro/tram)

24 apr. 2020

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, heeft railAlert helaas moeten besluiten om de examens tot 20 mei 2020 te annuleren. Deze annuleringen zijn kosteloos.

 

Wat gebeurt er met railAlert-certificaten die gaan verlopen?

Het volgende is van toepassing op een verlenging van een railAlert-certificaat op het gebied van NVW of Techniek.

Van deelnemers en kandidaten die zijn ingeschreven voor examens waarvan bijeenkomsten zouden plaatsvinden in de periode vanaf 17 maart tot 20 mei, wordt het railAlert-certificaat automatisch verlengd met negen maanden. Deze verlenging is zichtbaar op de DVP-pas of in de portal van Railcenter. Er wordt geen nieuw certificaat verstrekt. Bij hercertificering wordt de vervaldatum van het nieuwe certificaat vastgesteld op basis van de oorspronkelijke einddatum.

 

Contactpersonen, deelnemers en kandidaten worden via een e-mail door het Bureau voor Toetsing en Certificering (BTC) op de hoogte gebracht.

Communicatie en ontwikkelingen

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen na de volgende persconferentie van het kabinet-Rutte over de coronamaatregelen.

Vragen?

Heeft u vragen over examens of certificaten, stuur dan een e-mail naar info@railalert.nl. U kunt ook contact opnemen met Railcenter/BTC. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: 033 - 467 4727 of e-mail: info@railcenter.nl

Amersfoort, 24 april 2020