Onaangekondigde audit Werkplekbeveiligingsbedrijven en Personeelstellers

23 jun. 2015

Onaangekondigde audit Werkplekbeveiligingsbedrijven en Personeelstellers

23 jun. 2015

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Naast de reguliere audits conform de certificatieregeling is door railAlert besloten om in het derde kwartaal van 2015 te gaan starten met ‘onaangekondigde audits’. Deze onaangekondigde audits zullen onderdeel uitmaken van de certificatie-regeling Werkplekbeveiliging en Personeelstellen. Met de term ‘onaangekondigde audit’ wordt bedoeld een werkplekbezoek, uitgevoerd door een Certificerende Instelling, waarvan de tijd en de locatie niet vooraf afgesproken zijn. 
Over het waarom en de wijze waarop deze onaangekondigde audits worden luitgevoerd kunt u in de brief lezen.

 

Onaangekondigde audits brief