ProRail meldt mogelijk onder spanning staan handvat van ATB-codevervolgrelais (trein)

ProRail meldt mogelijk onder spanning staan handvat van ATB-codevervolgrelais (trein)

24 dec. 2021
Volgend bericht>>

 

Spoorbeheerder ProRail maakt de railinfrabranche via deze Safety Alert attent op het mogelijk onder elektrische spanning staan van een ATB-codevervolgrelais. Naast het beschrijven van het probleem en het vermelden van de componenten die mogelijk onder spanning kunnen staan, geeft ProRail ook aan welke voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden. Dit om elektrisering, het in aanraking komen met elektrische spanning, te vermijden.

 

Deze Safety Alert is hier als pdf te downloaden. Na het downloaden is het document meestal linksonder of rechtsonder op deze pagina te zien en dan open te klikken.