Correctie nieuwsbericht talkshow - Het DVP vernieuwt, breidt uit en verbetert in 2022 (trein/metro/tram)

Correctie nieuwsbericht talkshow - Het DVP vernieuwt, breidt uit en verbetert in 2022 (trein/metro/tram)

17 nov. 2021
Volgend bericht>>

De gisteren verspreide e-mail en de eveneens gisteren gepubliceerde aankondiging van de interactieve tv-uitzending/talkshow bleken, ondanks alle zorgvuldigheid, een fout in de agenda-uitvraag te bevatten. Hieronder de tekst met de nieuwe correctie agenda-uitvraag die zich onder de link bevindt. De gecorrigeerde e-mail wordt opnieuw verzonden. Onze excuses voor het ongemak. 

 

Het digitaal veiligheidsprogramma (DVP) ondergaat grote veranderingen in 2022. Nieuwer, beter, uitgebreider. Met een groter aanbod aan en frequentie van gedragstrainingen, uitgebreidere en aangepaste theoretische modules.


Is er een overgangstermijn? Wordt het duurder of goedkoper? Klassikaal of digitaal? Meer weten?

Kijk naar de interactieve live tv-uitzending op 13 december van 16.00 tot 17.00 uur.

 

Zet het nu in je agenda!