Kleur jij op 1 juli ook oranje en maak jij de winnende foto?

Op maandagochtend 1 juli (07:00) 2019 is het zover, dan kleurt de Nederlandse railinfra ‘oranje’. railAlert is uiteraard benieuwd naar de overgang van de veiligheidskleding van 'geel' naar 'oranje' voor werkenden en 'oranje' naar 'geel' voor de veiligheidsfunctionarissen. Heb jij fotografische talenten en vind je het leuk ons een of meer originele, opvallende, vermakelijke, leuke of anderzins bijzondere foto's van deze kleurenwisseling in te zenden, pak dan je kans. 

 

Want we willen dit bijzondere oranjemoment niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zijn enorm benieuwd naar de eerste foto’s. Mail ons jouw fotomoment en deel dit met jouw collega’s in de railiinfrabranche. De meest originele foto’s gaan wij publiceren in een collage op onze website. En de meest bijzondere inzendingen belonen we met een passende en verrukkelijke taart.

 

Het enige dat je hoeft te doen is de foto's (niet groter dan 10 MB per e-mail) te zenden naar: info@railalert.nl, je naam en adresgegevens ter vermelden en je akkoord te verklaren met de onder de foto staande voorwaarden.

 

inspecteurs

Bij de foto: de veiligheidsinspecteurs van railAlert zijn er helemaal klaar voor: de overgang van geel naar oranje. Vanaf 1 juli, 7.00 uur gaan zij deze kleuren ook dragen. 

 

Als je de foto instuurt en er staan mensen/collega’s op die duidelijk te herkennen zijn, zorg er dan voor dat je (schriftelijke) toestemming van hen hebt. Verder stem je er met het insturen van de foto mee in, dat je railAlert vrijwaart van claims en er ook in toestemt dat we de foto voor publicaties mogen gebruiken.