Alert Digitaal Nr. 7 - 29 augustus 2018

30 aug. 2018

Alert Digitaal Nr. 7 - 29 augustus 2018

30 aug. 2018

volgend bericht

Print Friendly and PDF

 

Geachte collega,

Eind augustus is de pilot en testfase van de nieuwe toets en veiligheidstrainingen voor medewerkers op het spoorperron met succes afgerond. Vanaf september 2018 is het hierdoor mogelijk voor medewerkers, die zelfstandig werkzaamheden uitoefenen op het werkgebied perron, een aangepaste veiligheidstraining en een toets (VTOSp) te volgen, waarmee ze hun DVP kunnen behalen of verlengen. De reden hiervan is dat de reguliere veiligheidstrainingen en de toets VTOS inhoudelijk op sommige gebieden niet aansluiten op de beleving van de medewerkers die zelfstandig werkzaamheden uitoefenen op het spoorperron.

Verderder leest u alle ins en outs over deze veiligheidstraining en de aangepaste toets (VTOSp).

 

Digitaal Alert No. 7

 

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? 
Stuur een mail naar: veiligheidspaspoort@railalert.nl.