Veiligheid en Toegang Op de Metrobaan (VTOM)

 

Zo werk je veilig aan of bij het metrospoor

 

Als je werkt bij of aan het metrospoor ligt het gevaar op de loer. Zonder opleiding loop je een groter risico in aanraking te komen met elektrische stroom of aangereden te worden. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende arbo-risico’s. Daarom biedt railAlert jou deze e-learning aan. Een prima en voor jou gratis middel om je goed voor te bereiden op het examen. En een praktische tip: herhaal deze e-learning zo vaak als je wilt. Zo vergroot je de kans om in één keer voor het examen te slagen.


Nog een advies. Na deze e-learning ga je deelnemen aan de veiligheidstraining ‘Spoor jij wel’. Zorg ervoor dat je e-learning door en door kent en de digitale toets met een voldoende hebt gemaakt. Want tijdens veiligheidstraining komen de onderwerpen die in de e-learning worden behandeld, niet meer voor. Hierdoor vergroot je je kans om te slagen tijdens de toets Veiligheid en Toegang op de Metrobaan (VTOM).

 

 

Veel succes!

 

Jan Kees Hofker

Directeur Stichting railAlert

E-learning starten

 

Kies een taal om te starten

 

Nederlands

 

English

 

Vragen of opmerkingen?

 

Mail info@railalert.nl

 • Lees hier meer over de inhoud en het gebruik van dit programma.

  RailAlert is verantwoordelijk voor de inhoud van ‘Veiligheid en Toegang Op de Metrobaan’. De stichting zorgt ervoor dat de informatie op de website altijd up-to-date is. Nieuwe veiligheidsinzichten worden zo toegankelijk gemaakt voor alle mensen die op of rond de metrobaan werken.

 • Technische problemen?

  Zijn er onverhoopt technische problemen of storingen op de website, dan kan dit veroorzaakt worden door de beveiliging van het bedrijfsnetwerk. Uw netwerkbeheerdeer kan de site als ‘veilig’ aanmerken. Daarmee is het probleem meestal verholpen.

   

  De vereisten voor een goede werking van het programma, zijn:

  • Windows: Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox (nieuwste versie)
  • Mac: Safari, Chrome, Firefox: nieuwste versie
  • Mobiele apparaten: Safari/Chrome vanaf iOS 10, Chrome vanaf Android 4.4

   

  Bij overige technische problemen of storingen: bel Bureau voor Toetsing en Certificering (BTC): 033 - 467 43 92.