Veiligheids-initiatieven

Veiligheids-initiatieven

Arbeidsveiligheid is een van de belangrijkste aspecten van ons werk en heeft dan ook de allerhoogste prioriteit. In onze branche zijn vele initiatieven om de arbeidsveiligheid te verbeteren. Alle initiatieven die meerdere bedrijven en organisaties aangaan (met andere woorden die ‘bedrijfsoverschrijdend’ zijn), worden gebundeld in het ‘centraal overleg veiligheidsinitiatieven’ van railAlert en SAS.

Op de actuele lijst veiligheidsinitiatieven staan al deze bedrijfsoverschrijdende veiligheidsinitiatieven en de initiatiefnemers. Wanneer u overweegt een nieuw veiligheidsinitiatief te starten, kunt u eerst op deze lijst kijken om te zien of er al soortgelijke acties lopen. Daarnaast gebruiken we de lijst als agenda bij verschillende overleggen over arbeidsveiligheid. We proberen zo te voorkomen dat we steeds opnieuw het wiel uitvinden.

Voor een totaaloverzicht, met meer details, klik hieronder op actuele veiligheidsinitiatieven.

 

Documenten Versie                       Publicatiedatum
Actuele veiligheidsinitiatieven Versie 20 12-09-2017
EV-veilighedsinitiatieven Mei 2018

 

Levert u ook onderwerpen aan?
Wij roepen u op om ook de bedrijfsoverschrijdende veiligheidsinitiatieven vanuit uw organisatie bij ons te melden. Dat kan via het invullen van dit formulier en dat te mailen naar info@railalert.nl.

 

Documenten Versie Publicatiedatum
Brief veiligheidsiniatieven railinfra 1.0 04-04-2013
Notitie veiligheidsinitiatieven 28 mei 2015 1.0 28-05-2015

LW RH 12-11-2019

Overige thema's