Startgroepen praktijkbeoordelaars Technisch Leider Baan

De toetsing in de praktijk van de TL-Baan gebeurt door de praktijkbeoordelaars TL-Baan. Deze praktijkbeoordelaars zijn medewerkers van de eigen organisatie (erkende aannemers). Voor de technische taken is dit een nieuwe wijze van examineren. Om praktijkbeoordelaar te kunnen worden, moet je in het bezit zijn van het certificaat TL-Baan. Bij de start is dit niet mogelijk. Daarom worden er twee opleidingen georganiseerd met een aangepast programma. Nadat de deelnemers hebben aangetoond dat zij aan de doelstellingen voldoen, krijgen ze zowel het certificaat Praktijkbeoordelaar als het certificaat TL-Baan. Daarnaast hebben we een vacature voor een examinator Technisch Leider Baan.

 

Voor deze groep praktijkbeoordelaars zijn de voorwaarden, dat hij/zij in staat is om zelfstandig metingen te verrichten en de meetgegevens te interpreteren voor het bepalen van de Veilige Berijdbaarheid en dat hij/zij ervaring heeft met het beoordelen van mensen in een werksituatie.

In oktober heeft railAlert opleidingen georganiseerd voor twee startgroepen praktijkbeoordelaars. Bent u een erkende aannemer en wilt u nog praktijkbeoordelaars aanmelden voor een instructiebijeenkomst, dan kunt u dit doen via www.b-t-c.nl -> inschrijven -> vakgebied: geleidingssysteem. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Vacature: examinator Technisch Leider Baan
Om vanaf december de simulatie-examens Technisch Leider Baan af te kunnen nemen, is railAlert op zoek naar examinatoren. Uit de inventarisatie blijkt dat er 600 medewerkers gecertificeerd moeten worden voor 1 april 2018. We schatten in dat we een poule van 10 à 15 examinatoren nodig hebben om iedereen voor deze datum gecertificeerd te hebben.

De werkzaamheden bestaan uit het afnemen en beoordelen van het praktijk simulatie examen Technisch Leider Baan in opdracht van de Stichting railAlert. De examens worden afgenomen op locatie van Railcenter in Amersfoort.

Voor meer informatie:

Voor informatie over de functie kan je bellen met Monique Kuper, manager Bureau voor Toetsing en Certificering, op telefoonnummer 06-53768457.

Graag je sollicitatie inclusief CV voor 1 november per e-mail sturen naar: info@railalert.nl.