Even voorstellen... Koen van den Berg

Als nieuw lid in het team van railAlert wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Koen van den Berg, 50 lentes jong, en ik ben bij railAlert secretaris van de werkkamer Productcertificering. Daarnaast hou ik mij onder andere bezig met het Veiligheidsdashboard van railAlert.


Ik ben vanuit ProRail voor enkele jaren gedetacheerd bij railAlert. Bij ProRail hield ik mij de laatste jaren bij de afdeling Veiligheid bezig met de registratie, rapportage en analyse van veiligheidsincidenten, een taak die ik bij railAlert voortzet met het Veiligheidsdashboard. Ik ben in 1987 begonnen bij ‘het spoor’ als medewerker bij de toenmalige Hoofdverkeersleiding van NS. In mijn carrière bij NS en ProRail heb ik in diverse functies gewerkt en in 2012 heb ik een hbo-opleiding Verkeerskunde afgerond. Ik sport graag: fietsen en duiken zijn mijn passies buiten het werk.


Met mijn kennis van de operationele processen binnen de spoorbranche hoop ik een bijdrage te leveren aan het nog veiliger maken van werken op en rond het spoor.