Webinar werken in en met verontreinigde bodem

Webinar werken in en met verontreinigde bodem

26 jun. 2024
Volgend bericht>>

Webinar Webinar werken in en met verontreinigde bodem

Tijdens ons Webinar "werken in en met verontreinigde bodem" mag ik dit keer Rutger den Drijver (Veiligheidskundige van Swietelsky Rail en voorzitter van de werkgroep Arbo) bij ons aan tafel welkom heten. Wij zullen in gesprek gaan over de grootste risico’s bij het werken in en met verontreinigde bodem. Ook hier is het belang van samenwerken en veilig werken in onze sector heel belangrijk.

Als allround spooraannemer richt Swietelsky Rail Benelux zich op spoorbouw en spoorvernieuwing in België, Nederland en Luxemburg. Zij beschikken over het grootste hightech machinepark van Europa. Deze machines vernieuwen duurzaam en efficiënt het hele spoor, van dwarsligger tot spoorstaaf. Hier kom je automatisch in aanraking met verontreinigde bodem. Tijdens ons Webinar zullen Rutger en ik vertellen hoe wij als spooraannemers omgaan met werken in en met verontreinigde bodem. Welke risico’s zijn er en welke maatregelen kunnen genomen worden om blootstelling te voorkomen.

 

Super interessant natuurlijk om te horen hoe Swietelsky het werken in de railinfrabranche ervaart en waarom de Arbocatalogus hier juist zo goed bij aansluit. 

Meld je dus snel aan!

 

https://dewildebv-arbo-veiligheid.webinargeek.com/werken-met-en-in-verontreinigde-bodem-arbocatalogus-spoor

 

Donderdag 11-07-2024 van 13:30 – 14:00 uur