Bouwstenen DVP; eerste aanvraagperiode van start

Bouwstenen DVP; eerste aanvraagperiode van start

11 apr. 2023
Volgend bericht>>

Vanaf 2024 krijgen bedrijven de mogelijkheid om bouwstenen aan te bieden, die dan onderdeel kunnen worden van het DVP-programma. Om de kwaliteit van de bouwstenen te kunnen garanderen, heeft railAlert een erkenningsprocedure ontwikkeld met een beoordelingskader. Alleen de bouwstenen die door railAlert zijn goedgekeurd, worden erkend en opgenomen in het DVP-programma. railAlert nodigt alle bedrijven die werken met het DVP uit om via bouwstenendvp@railalert.nl een aanvraagdossier aan te leveren voor het laten beoordelen van een bouwsteen.

De deadline voor het insturen van dossiers voor de eerste beoordelingsperiode is 1 juni 2023. De datum van de bijbehorende beoordelingsperiode kunt u vinden op dvp.railalert.nl, op deze website staat ook meer informatie over het ontwikkelen van bouwstenen.