Even voorstellen...

Even voorstellen...

14 feb. 2023
Volgend bericht>>

De werkzaamheden van railAlert zijn onderverdeeld in respectievelijk zeven aandachtsgebieden en belegd in werkkamers. Voor het bureau van railAlert werken de directeur, adviseur communicatie, officemanager en vier projectleiders die zich werkkamer overstijgend bezighouden met de arbeidsveiligheid op en rondom het spoor en ondersteunende werkzaamheden. Eind 2022 mocht het bureau van railAlert drie nieuwe medewerkers verwelkomen.

 

Kirsten Lups

In de functie van projectleider neemt Kirsten het stokje over van Koen van den Berg. Kirsten is secretaris van de werkkamers productcertificering en lokaal spoor en houdt zich bezig met het (beter) leren van incidenten. Met bijna 15 ervaring bij ProRail in functies als projectcoördinator en tendermanager kent de railinfrabranche voor Kirsten weinig geheimen. ‘’In mijn nieuwe rol blijf ik verbonden met het spoor en zet ik me in om het veilig werken op en rondom het spoor te verhogen. Een mooie uitdaging en ervaring om dit nu vanuit een nieuw perspectief te mogen doen.’’

 

Marco Noppen

Als je naar het algemene nummer van railAlert belt dan krijg je Marco aan de telefoon, hij neemt het officemanagement van railAlert voor zijn rekening waarmee de volledige functie van Oege ingevuld is. Met ruim 35 jaar ervaring in de branche als verkeersleider bij ProRail neemt Marco een behoorlijke dosis kennis vanuit de operatie mee. In zijn zoektocht naar meer regelmaat in zijn dagindeling koos Marco eind 2022 voor de kantoorfunctie bij railAlert. ‘’Het is een behoorlijke omslag maar dat was ook wat ik graag wilde. Veel is nog wennen maar railAlert voelt als een warm bad waarin ik alle ruimte krijg om mijn nieuwe functie eigen te maken.’’

 

Carlijn Visser

Carlijn zet zich in om de website van railAlert te vernieuwen en is projectleider van het programma bouwstenen binnen het Digitaal veiligheidsprogramma. Daarnaast verricht zij uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van communicatie. Hiermee vervult zij de helft van de functie van Oege Kleijne die eind 2022 van zijn pensioen mocht gaan genieten. ‘’Een mooie opdracht met veel diversiteit in mijn werk waarbij ik vooral concrete producten mag opleveren.‘’