Update 2 over verbod te werken hoge seinen (trein)

Update 2 over verbod te werken hoge seinen (trein)

8 jul. 2022
Volgend bericht>>

Het op 25 mei uitgebrachte nieuwsbericht over het verbod om te werken in hoge seinen vanaf de vaste ladder of het bordes, heeft tot vragen geleid vanuit betrokken bedrijven in de railinfrabranche. railAlert heeft deze vragen beoordeeld en erkent het standpunt van deze bedrijven.

 

Zoals in de update van vorige week beschreven, is railAlert in contact getreden met bevoegde instanties om te komen tot een werkbare oplossing voor de railinfrabranche. Daartoe is deze week een officieel verzoek ingediend. Vooralsnog heeft railAlert hierop nog geen reactie gekregen. Zodra de reactie ontvangen wordt zal railAlert dit communiceren door een nieuw, uitgebreid nieuwsbericht.

 

Onze excuses over de ontstane situatie. Reacties over dit en de vorige nieuwsberichten over het werken in hoge seinen zijn welkom op info@railalert.nl