Risico op elektrisering* of elektrocutie door metaaldiefstal op de Betuweroute 25 kV TEV (trein)

Risico op elektrisering* of elektrocutie door metaaldiefstal op de Betuweroute 25 kV TEV (trein)

16 dec. 2021
Volgend bericht>>

Spoorbeheerder ProRail meldt dat door koper- en metaaldiefstal het risico bestaat op elektrisering* of elektrocutie bij werkzaamheden aan de Betuweroute en aan de havenspoorlijn in de Rotterdamse regio. 

 

Deze risico's strekken zich uit over de gehele lijn van de Maasvlakte tot aan de Duitse grens bij Zevenaar. In deze Safety Alert niet alleen een beschrijving van de risico’s, maar ook adviezen voor voorzorgsmaatregelen.

Op 9 juni 2021 publiceerde ProRail een Safety Alert over hetzelfde onderwerp. Deze komt met de huidige publicatie te vervallen.

 

Lees hier de Safety Alert of de pdf (ProRail-document).