Talkshow over vernieuwd DVP trekt bijna 900 kijkers (trein/metro)

Talkshow over vernieuwd DVP trekt bijna 900 kijkers (trein/metro)

14 dec. 2021
Volgend bericht>>

De gisteren gehouden talkshow over het per 1 januari 2022 vernieuwde leerprogramma van het DVP (digitaal veiligheidspaspoort) heeft bijna 900 kijkers getrokken. Alleen al tijdens de uitzendingen kwamen er meer dan honderd vragen binnen.

 

De uitzending kan hier worden teruggekeken. Vragen kunnen nog steeds worden gesteld via info@railalert.nl


In de loop van deze en volgende week komt er een korte filmische samenvatting van de uitzending, een zogeheten after movie, een tekstuele samenvatting van de uitzending en meer informatie over de wijzigingen. Daarin worden de vragen verwerkt die door de kijkers zijn gesteld tijdens en na de talkshow. Houd dit deel van de railAlert-website dan ook de komende weken in de gaten voor meer nieuws over het vernieuwde DVP.