Nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s, documenten en toetsen per 1 november 2021 (trein/metro/tram)

Nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s, documenten en toetsen per 1 november 2021 (trein/metro/tram)

1 nov. 2021
Volgend bericht>>

Per 1 november 2021 zijn nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s, toetsen en documenten uitgegeven en zijn diverse wijzigingen doorgevoerd. In een brief informeert de Stichting railAlert alle betrokkenen over deze veranderingen.

 

Op 1 november ontvangen alle relaties van railAlert, abonnees van de nieuwsbrief Alert! Digitaal en key users/mandaatbeheerders in het programma van het digitaal veiligheidspaspoort (DVP) een e-mail met de tekst van de brief en een link naar het officiële, ondertekende schrijven.

 

Download hier de ondertekende brief (inclusief bijlage van ProRail).

 

Na aanklikken opent zich meestal linksonder op de pagina een document als pdf of is het bestand als download te zien.