Werk jij aan de baan of de installaties? Heb jij een uitgesproken mening of suggesties over hoe we beter kunnen leren van incidenten? Dan nodigen wij jou uit! (trein/metro/tram)

Werk jij aan de baan of de installaties? Heb jij een uitgesproken mening of suggesties over hoe we beter kunnen leren van incidenten? Dan nodigen wij jou uit! (trein/metro/tram)

25 okt. 2021
Volgend bericht>>

railAlert organiseert begin december een bijeenkomst van een halve dag (ochtend), waarop het leren van incidenten centraal staat. Vergeleken met andere sectoren doen we het als spoorinfrabranche nog helemaal niet zo slecht. Toch zien we in de dagelijkse praktijk dat het vaak maar net goed gaat…

 

Vandaar dat we deze e-mail direct aan jou richten. Aan mensen die dagelijks met hun voeten in de ballast staan, aan de installaties of de bovenleiding werken en over veiliger werken een uitgesproken mening hebben. Reageer zeker ook als je krol-machinist, monteur bent of voor de veiligheid zorgt op de werkplek zelf. 

 

Daarom nodigen wij jou nu uit je mening te geven via deze link. En die te onderbouwen. Reageren kan ook anoniem.

 

Wij danken je alvast voor je reactie.