Zeventig vragen en antwoorden rond fijnstof in spoortunnels (trein)

Zeventig vragen en antwoorden rond fijnstof in spoortunnels (trein)

12 jul. 2021
Volgend bericht>>

Tijdens de talkshow op 27 mei 2021 waarin het rapport fijnstof in spoortunnels is besproken en gepresenteerd, hebben de kijkers in groten getale gebruik gemaakt van de mogelijkheid vragen te stellen. Een deel van die vragen is tijdens de uitzending direct beantwoord, maar gezien het grote aantal – in totaal 82 - is besloten deze later te behandelen.

 

ProRail en onderzoeksorganisatie PreventPartner die het onderzoek naar fijnstof in spoortunnels hebben uitgevoerd, hebben samen met de betrokken aannemers en railAlert de zeventig resterende vragen bestudeerd en van antwoorden voorzien. Deze kunnen hier als pdf bekeken worden.

Het document met de vragen en antwoorden is toegevoegd aan de overzichtspagina, zodat verantwoordelijken of geïnteresseerden op deze pagina een totaaloverzicht krijgen met, onder meer, het rapport zelf, de uitzending om terug te kijken en aanvullende documenten, zoals bijlagen die later zijn gepubliceerd.