Nieuwe film voor dagpasgebruikers mogelijk al in de zomer online (trein/metro)

Nieuwe film voor dagpasgebruikers mogelijk al in de zomer online (trein/metro)

16 jun. 2021
Volgend bericht>>

Als alles meezit komt er nog deze zomer een geheel nieuwe, interactieve film voor mensen die heel af en toe aan en om de railinfra van trein en metro moeten werken. Vergeleken met de oude film heeft de nieuwe een totaal andere opzet en invulling gekregen.

 

Het is namelijk niet alleen een film, de dagpasgebruiker moet aan het werk met zogeheten hotspots. Daarnaast is deze video uitgebreid: er is zowel een module metro als een module over de bouwplaats opgenomen. Bij zowel op en rond metrolijnen als op de bouwplaats loeren specifieke gevaren die niet opgeleide medewerkers kunnen verrassen tijdens hun werk. Het allerbelangrijkste thema in deze presentaties: luister als dagpasser altijd naar de instructies van je begeleider.

 

Meer nieuws binnenkort op deze website. 

 

Foto (boven): Rob Jong, veiligheidsinspecteur bij railAlert, figureert als begeleider in deze nieuwe interactieve video.
Foto: Sander Vermeulen (Railcenter).