Nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s en toetsen per 1 mei 2021 (trein/metro/tram)

Nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s en toetsen per 1 mei 2021 (trein/metro/tram)

30 apr. 2021
Volgend bericht>>

Per 1 mei 2021 zijn nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s, toetsen en documenten uitgegeven en zijn diverse wijzigingen doorgevoerd. In een brief informeert de Stichting railAlert alle betrokkenen over deze veranderingen.

 

Op vrijdag 30 april - een dag vroeger dan gebruikelijk omdat 1 mei op een zaterdag valt - ontvangen alle relaties van railAlert, abonnees van de nieuwsbrief Alert! Digitaal en key users in het programma van het digitaal veiligheidspaspoort (DVP) een e-mail met de tekst van de brief en een link naar het officiële, ondertekende schrijven.

 

Download hier de ondertekende brief.

 

Na aanklikken opent zich meestal linksonder op de pagina een document als pdf of is het bestand als download te zien.