Handig hulpmiddel voor veiligheidsberichten via de website en andere media van railAlert (trein/metro/tram)

Handig hulpmiddel voor veiligheidsberichten via de website en andere media van railAlert (trein/metro/tram)

15 apr. 2021
Volgend bericht>>

De Werkgroep Leren van Incidenten van railAlert heeft een handige flowchart ontwikkeld die bedrijven helpt veiligheidsberichten via de website, de LinkedIn-pagina en/of via een mailing van railAlert te verspreiden.

 

Dergelijke veiligheidsberichten zijn bedoeld om collega-bedrijven en hun medewerkers te waarschuwen voor mogelijk gevaarlijke situaties waarin ze terecht kunnen komen en/of risico’s die ze kunnen lopen.

 

railAlert ondersteunt deze verspreiding van veiligheidsberichten en heeft daarvoor verschillende “formats” ontwikkeld: Safety Alerts, Leerpunten Veiligheid en (nieuw) de brancherapportages incidenten. Doel van al die berichten is door het delen van kennis het veilig werken aan de railinfra te vergroten en incidenten zo veel mogelijk te voorkomen.

 

Om het juiste “format” voor het veiligheidsbericht te kiezen, is de flowchart ontwikkeld. Deze kan als pdf hier worden gedownload.

 

Al direct naar de berichten? Kies uit de onderstaande drie links.

 

 

Safety Alerts 

Leerpunt Veiligheid
Brancherapportages Incidenten