Onderzoek naar veiligheidscultuur spoorwegsector - nu aanmelden (trein)

2 feb. 2021
Volgend bericht>>

Het EU-Spoorwegbureau (ERA) gaat onderzoek doen naar het veiligheidsbewustzijn van professionele medewerkers en organisaties in de rail(infra)branche (trein) in de landen van de Europese Unie (incl. Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland). Hieraan kunnen alle spoorwegprofessionals in die landen deelnemen.

 

Dit onderzoek begint later in het jaar. Geïnteresseerden die willen deelnemen – iedereen die professioneel activiteiten ontplooit in de rail(infra)branche - dienen zich vroegtijdig aan te melden. Dit kan nog tot 10 februari 2021. Meer (Engelstalige) informatie is te vinden op de site van de ERA https://www.era.europa.eu/activities/safety-culture_en (klik daar op: Safety Climate Survey).

 

Foto: European Union Agency for Railways (ERA).