Nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s en toetsen per 1 november 2020 (trein/metro/tram)

Nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s en toetsen per 1 november 2020 (trein/metro/tram)

1 nov. 2020
Volgend bericht>>

Per 1 november 2020 zijn nieuwe en gewijzigde certificeringsschema’s, toetsen en documenten uitgegeven en zijn diverse wijzigingen doorgevoerd. In een brief informeert de Stichting railAlert alle betrokkenen over deze veranderingen.

 

Op maandag 2 november ontvangen alle relaties van railAlert, abonnees van de nieuwsbrief Alert! Digitaal en key users in het programma van het digitaal veiligheidspaspoort (DVP) een e-mail met daarin een link naar deze brief.

 

Download hier de brief.

 

Na aanklikken opent zich meestal linksonder op de pagina een document als pdf of is het bestand als download te zien.