Inschrijving DVP-trainingen en toetsen weer mogelijk (trein/metro)

19 jun. 2020

Inschrijving DVP-trainingen en toetsen weer mogelijk (trein/metro)

19 jun. 2020

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Railcenter verzorgt sinds 2 juni 2020 weer DVP-trainingen. Daarvoor was het opleidingscentrum bijna twee en een halve maand gesloten als gevolg van de coronamaatregelen. Op de website van railAlert en via mailings is hieraan, en aan de consequenties, bekendheid gegeven.

 

Dit heeft ertoe geleid dat er afwijkende afspraken gemaakt zijn omtrent het niet kunnen volgen van de initiële DVP (1.0) training en de toets VTOS.

 

De hervatting van de opleidingen en examens betreft ook  de veiligheidstraining “Spoor jij wel”.

 

(Tekst gaat verder onder foto).

 

 

Railcenter geeft sinds 2 juni ook weer DVP-trainingen. De versoepelde coronamaatregelen maken dat mogelijk. De tijdelijke regeling rond de dagpassen geldt nog tot 1 augustus 2020. Foto: railAlert.

 

Doordat  het aantal plaatsen beperkt is, kan niet iedereen direct  de DVP-training  volgen op het gewenste tijdstip, daarom wordt de versoepelde regeling voor de dagpassen verlengd tot 1 augustus 2020. Dit houdt in dat iemand die aantoonbaar is ingeschreven voor de initiële DVP-opleiding tot 1 augustus, de dagpascredits volgens de verspoelde regeling kan terugvragen. Deze regeling is beschreven op de website van railAlert. Aanmelding en meer informatie over deze cursussen en examens is op de website van Railcenter/Bureau voor Toetsing en Certificering te vinden.