Wel of geen (PO/MO) keuringen?

19 mrt. 2020

Wel of geen (PO/MO) keuringen?

19 mrt. 2020

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Om besmetting met het coronavirus tegen te gaan, hebben sommige keuringsinstanties besloten voorlopig geen medische en/of psychologische keuringen meer te verrichten. Welke effecten heeft dit op de geldigheid van certificaten?

 

railAlert heeft vandaag alle door railAlert gecertificeerde werkplekbeveiligingsbedrijven, personeelsstellers, alle door ProRail erkende bedrijven, ProRail, keuringsinstituten (PO/MO) en Nederlandse metro- en trambedrijven een brief gestuurd over het tijdelijk opschorten van de periodieke medische en psychologische herkeuringen van personen met een NVW-veiligheidstaak van railAlert. Lees de brief – een pdf-bestand - hier (deze brief staat meestal linksonder op de pagina en kan dan worden open geklikt).