Maatregelen in verband met de problemen rond het coronavirus

Maatregelen in verband met de problemen rond het coronavirus

16 mrt. 2020
Volgend bericht>>

Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, heeft Railcenter helaas moeten besluiten om de opleidingen en examens tot en met 5 april te annuleren. Dit geldt voor de lopende opleidingen en voor opleidingen en examens die in deze periode starten. Deze annuleringen zijn kosteloos.

 

Contactpersonen, deelnemers en kandidaten worden door Railcenter via een e-mail op de hoogte gebracht.

 

Wat gebeurt er met railAlert-certificaten die gaan verlopen?


Het volgende is van toepassing voor een verlenging van een railAlert-certificaat op het gebied van NVW, techniek of digitaal veiligheidspaspoort (DVP 2.0).

Van deelnemers en kandidaten die zijn ingeschreven voor opleidingen en examens waarvan bijeenkomsten zouden plaatsvinden in de periode vanaf 17 maart t/m 5 april, wordt het railAlert-certificaat automatisch verlengd met 9 maanden. Deze verlenging is zichtbaar op de DVP-pas of in de portal van Railcenter. Er wordt geen nieuw certificaat verstrekt. Bij hercertificering wordt de vervaldatum van het nieuwe certificaat vastgesteld op basis van de oorspronkelijke einddatum. 

 

Veiligheidstraining (DVP 1.0) geannuleerd, dan dagpassen

 

Deelnemers waarvan de Veiligheidstraining (DVP 1.0) door Railcenter geannuleerd is, kunnen gebruik maken van dagpassen. Deze dagpassen komen via het DVP-portal tijdelijk in aanmerking voor een retournering van de kosten.

 

Communicatie en ontwikkelingen


Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en uiterlijk 1 april communiceren wij vervolgstappen.

 

Vragen?


Heeft u vragen over opleidingen, examens of certificaten, stuur dan een e-mail naar info@railcenter.nl. Natuurlijk kunt het Railcenter ook telefonisch bereiken op: 033 - 467 4727.