Wisseling in railAlert-bestuur

Wisseling in railAlert-bestuur

14 jan. 2020
Volgend bericht>>

Jet de Boer volgt Paul Lorist op bij Stichting railAlert

 

Jet de Boer-Lasseur (44) is met ingang van 1 januari 2020 Paul Lorist opgevolgd als bestuurslid bij de Stichting railAlert. Net als Paul vertegenwoordigt ze binnen dit bestuur de lokaalspoorbedrijven met metro- en/of tramwegnetten in de regio’s Amsterdam (GVB), Den Haag (HTM), Rotterdam (RET) en Utrecht (RegioTram Utrecht).

 

Het nieuwe bestuurslid is sinds 1 januari 2020 directeur Techniek van het Rotterdamse RET. Ook in die functie volgt ze Paul op. Daarvoor was ze langdurig werkzaam bij BAM Infra Rail, waarvan de laatste jaren als directeur. Bij dit bedrijf worden projecten aan zowel de sporen van trein, metro als van tram uitgevoerd.

 

Paul Lorist trad op 1 november 2016 aan als bestuurslid.

 

Bij de foto: Jet de Boer-Lasseur (foto: EAS Fotografie).