Wijzigingen nieuwe certificeringsschema’s en toetsen per 1 november 2019

1 nov. 2019

Wijzigingen nieuwe certificeringsschema’s en toetsen per 1 november 2019

1 nov. 2019

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Per 1 november 2019 zijn nieuwe certificeringsschema’s, toetsen en documenten uitgegeven en zijn diverse wijzigingen doorgevoerd. In de brief informeert de Stichting railAlert alle betrokkenen over deze veranderingen.

 

Voor de brief klik hier. *)
Na aanklikken opent zich meestal linksonder van de pagina een document als pdf.


*) De aanvankelijke, op 1 november op deze website gepubliceerde brief is om 16.30 uur op dezelfde datum gecorrigeerd. De eerder gepubliceerde brief bevatte namelijk een niet volledige zinsnede over de veiligheidscommunicatie bij het certificatieschema gereedschapsmachinist. De link naar de brief is de verbeterde brief waarin de informatie wel compleet is.