Product- en veiligheidsinformatie Electra Gel S4 (Sandite)

31 okt. 2019

Product- en veiligheidsinformatie Electra Gel S4 (Sandite)

31 okt. 2019

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Nu het herfst is vallen er weer veel bladeren van de bomen op de rails die gladde sporen kunnen veroorzaken. Om die gladheid op het spoor tegen te gaan, brengen ProRail en NS een speciale gel ("Sandite") aan op de sporen. De Stichting railAlert heeft een algemeen geldend productinformatieblad over de gevaren van deze gel, de veiligheidsvoorzieningen en de eerste-hulp-maatregelen uitgegeven. Ook is er een zogeheten Material Safety Data Sheet (Engelstalig) van de producent, Lawrence Industries, beschikbaar.

 

Voor het Nederlandstalige productinformatieblad, klik hier.
Voor het Material Safety Data Sheet (Engelstalig), klik hier.
Document opent zich na aanklikken als pdf-bestand, meestal links onderaan op de pagina.