Redactioneel verbeterde versie Brancherichtlijn kleurstelling veiligheidskleding

16 mei. 2019

Redactioneel verbeterde versie Brancherichtlijn kleurstelling veiligheidskleding

16 mei. 2019

volgend bericht

Print Friendly and PDF

De op 25 april 2019 gepubliceerde Brancherichtlijn kleurstelling veiligheidskleding bleek nog enkele taalkundige onzuiverheden te bevatten. Deze zijn met de publicatie van de nieuwe versie verbeterd. De doorgevoerde correcties bevatten geen inhoudelijke wijzigingen. 

 

Vanaf 1 juli 2019 (tijdstip 07:00) wordt deze Brancherichtlijn voor signalerende veiligheidskleding van kracht voor werkzaamheden aan en bij het spoor voor trein, tram en metro. De gewijzigde eisen aan de kleding zijn reeds eerder door middel van nieuwsberichten en brieven naar de railinfrabranche gecommuniceerd. Deze brancherichtlijn valt als regelgeving hiërarchisch onder het VVW-Trein, VVW-Metro en VVW-Tram.

 

De nieuwste versie is hier te downloaden.