Meer impact creëren met toolboxmeetings? Kom 13 juni 2019 naar VCA on Tour Zuid-Nederland

De Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) organiseert op 13 juni 2019 onder de titel ‘VCA on Tour - Meer impact creëren met toolboxmeetings’ een eerste van een serie bijeenkomsten over hoe toolboxen op een aansprekende manier onder de aandacht van medewerkers kunnen worden gebracht. De eerste van deze meeting voor Zuid-Nederland start in het Limburgse Urmond. Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis.

 

De toolboxmeeting is een belangrijk middel om met uw medewerkers in gesprek te gaan over veiligheid. Maar goede toolboxen geven is een vak apart. Nog te vaak vinden medewerkers toolboxmeetings saai, eenrichtingsverkeer en een verplicht nummer. Terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Veel kleinere bedrijven kampen bovendien met het probleem dat het voorbereiden en organiseren van de bijeenkomsten behoorlijk wat tijd en energie kost.

 

Tijdens deze editie van VCA on Tour presenteren Richard Janssen (Hertel) en Freddy Massen (Sitech) slimme oplossingen voor toolboxen die medewerkers écht raken en in beweging brengen. Ook geven zij tips hoe de toolboxmeetings zo effectief en efficiënt mogelijk voorbereid en georganiseerd kunnen worden. Dit op basis van vele goede voorbeelden die de SSVV de afgelopen periode heeft verzameld. Ben je leidinggevende of KAM-coördinator bij een klein of middelgroot bedrijf in de regio Zuid-Nederland? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen!

 

De Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) is een samenwerkingsverband van 22 (branche)organisaties, waaronder de Stichting railAlert, uit de Nederlandse industrie met als gezamenlijk doel het werken in een risicovolle omgeving voor iedereen in de keten, van opdrachtverlening tot uitvoering, structureel veiliger en gezonder te maken.

 

VCA on Tour Zuid-Nederland - Meer impact creëren met toolboxmeetings.

13 juni 2019 van 10.00 tot 12.00 uur, Van der Valk hotel, Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond.


Aanmelding? Klik hier.

 

VCA on Tour is een initiatief van de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV). Tijdens een serie bijeenkomsten door heel Nederland besteedt de SSVV aandacht aan praktische VCA-gerelateerde onderwerpen waar kleine en middelgrote bedrijven vragen over hebben of hulp bij kunnen gebruiken.