Digitaal Veiligheidspaspoort in cijfers op de RailTech 2019

28 mrt. 2019

Digitaal Veiligheidspaspoort in cijfers op de RailTech 2019

28 mrt. 2019

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Indrukwekkende cijfers over het gebruik van het Digitale Veiligheidspaspoort (DVP), de uitgeven aantallen, maar ook het aantal controles op de naleving van de Life Saving Rules. Dat bleek tijdens de presentatie van Eric Schoenmakers, programmamanager DVP van railAlert, tijdens de RailTech 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Schoenmakers schetste het verleden en het heden rond het DVP-programma, maar hoorde ook de ideeën voor de verdere verbeteringen rond het DVP-programma van de deelnemers aan de workshop. Voor degene die de presentatie gemist hebben, is de Powerpoint-presentatie als pdf hier te downloaden.

 

Foto (boven): Eric Schoenmakers, programmamanager DVP van railAlert tijdens zijn presentatie over de ontwikkelingen rond het Digitaal Veiligheidspaspoort tijdens de RailTech 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht. Foto: Oege Kleijne.