Uitreiking DVP aan de eerste geslaagde medewerkers van RET

5 jul. 2018

Uitreiking DVP aan de eerste geslaagde medewerkers van RET

5 jul. 2018

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Op donderdag  5 juli zijn bij RET de eerste DVP's voor lokaal spoor uitgereikt. Hiermee is bij alle metrobedrijven in Nederland een start gemaakt met het invoeren van het DVP-lokaal spoor. De trotse bezitters van deze DVP's kunnen hiermee aantonen dat zij de certificaten Veilige Toegang Op de Metrobaan en de veiligheidsbewustzijnstraining met goed gevolg hebben gevolgd. Hierdoor weten zij hoe ze zich veilig kunnen en moeten gedragen als ze de metrobanen van GVB, HTM en RET betreden.

 

 

 

Maurice Unck (algemeen directeur RET) en Paul Lorist (directeur Techniek RET en bestuurslid railAlert namens Lokaal Spoor) benadrukte het belang van dit moment: "weer een stap naar een hogere veiligheidscultuur. Niet méér regels, maar veiligheidsbewustzijn en verantwoordelijkheid voor jezelf en je collega".