Vernieuwd: DVP-pagina op onze website

29 mei. 2018

Vernieuwd: DVP-pagina op onze website

29 mei. 2018

volgend bericht

Vernieuwd: DVP-pagina op onze website

De oplettende website-bezoeker heeft het al gemerkt: onze DVP-pagina is vernieuwd! In de aanloop naar de implementatie van het Digitaal Veiligheidspaspoort binnen lokaal spoor hebben we de informatie geactualiseerd. U vindt nu de hoofdlijnen over DVP op onze website, in de vorm van concrete antwoorden op veelgestelde vragen

Voor aanvullende informatie wordt u vanuit onze website verwezen naar andere relevante websites, waaronder de uitgebreide FAQ op de helpdesk van de DVP-portal. Ook deze informatie wordt momenteel geactualiseerd en uitgebreid met informatie over lokaal spoor. De vernieuwde helpdesk op de DVP-portal zal naar verwachting medio juni beschikbaar zijn. 

https://www.railalert.nl/dvp