Jaarverslag railAlert 2017

Jaarverslag railAlert 2017

7 mei. 2018
Volgend bericht>>

Het jaarverslag van stichting railAlert over het jaar 2017 is onlangs gepubliceerd.

Het verslag is als pdf hier te downloaden.

Het jaarverslag beschrijft onder meer de doorontwikkeling van het veiligheidsprogramma DVP, de update van VVW-Trein, - Tram en -Metro en de resultaten van de werkkamers. In interviews vertellen bestuursleden Co van der Aa (railAlert), Karel van Gils (ProRail) en Paul Lorist (RET) welke stappen er zijn gezet en wat het effect daarvan is op een veiliger werkklimaat rond het spoor.

“We zien een groei in het veiligheidsbewustzijn van bedrijven en medewerkers”, constateert Karel van Gils in het jaarverslag. “Ik merk dat we als branche heel bewust bezig zijn met het vormen van dit veiligheidsbewustzijn.”