Start veiligheidsinspecties DVP per 1 juli 2017

31 mei. 2017

Start veiligheidsinspecties DVP per 1 juli 2017

31 mei. 2017

volgend bericht

Print Friendly and PDF

Op 1 april is railAlert in de regio Noord-Oost gestart met het uitvoeren van inspecties op de naleving van de Life Saving Rules uit het DVP. Tot nu toe hebben wij de inspecties gebruikt om veiligheidsinspecteurs van railAlert praktijkervaring op te laten doen en om technische componenten van het proces te testen.

 

Vanaf 1 juli gaan we ‘live’. Dit zal als eerste zijn in de regio’s Noord-Oost en Zuid van ProRail. In de loop van het jaar volgen de regio’s Randstad Noord en Randstad Zuid.

 

Als gevolg van de veiligheidsinspecties zijn de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de key-user opnieuw gedefinieerd. Voornamelijk vanwege het om kunnen en mogen gaan met privacy gevoelige informatie. Dit kan betekenen dat er binnen uw bedrijf nog voor 1 juli organisatiewijzigingen nodig zijn.

 

In het speciale themanummer van de Digitale Alert! en op onze website vindt u alle informatie.