railAlert genomineerd voor stagebegeleider van het jaar

railAlert genomineerd voor stagebegeleider van het jaar

11 apr. 2017
Volgend bericht>>

Nieuwsbrief
Utrecht, 6 april 2017

 

Collega Stichting railAlert genomineerd voor verkiezing Stagebegeleider van het Jaar 2017

 

Een fijne kennismaking met het bedrijfsleven begint vaak met een leuke stage. Stagebegeleiders hebben ontzettend grote invloed op die eerste ervaring. Zij maken de stagiairs enthousiast om in onze sector aan het werk te gaan.

 

Railforum ging op zoek naar die stagebegeleiders die hun stagiairs een onvergetelijke ervaring meegeven en organiseert de verkiezing Stagebegeleider van het Jaar 2017. Nog anderhalve maand kan er genomineerd worden. Op dit moment zijn er totaal 50 unieke nominaties ingediend voor 28 stagebegeleiders. Vanuit Stichting railAlert is Marcel Edwards genomineerd, gefeliciteerd met je nominatie!

 

Heb jij nog een collega die regelmatig frisse energie de organisatie binnen haalt en dag en nacht klaar staat voor zijn of haar stagiairs? Die zijn of haar stagiairs klaarstoomt voor een carrière binnen het ov en het beste in studenten naar boven haalt? Nomineer hem of haar dan voor Stagebegeleider van het Jaar 2017.

 

Stagebegeleiders uit het hele studiejaar 2016-2017 kunnen genomineerd worden. Nomineren kan tot 22  mei 2017. 

 

De organisatie

Railforum is hét kennisplatform voor de brede rail- en ov-sector en tevens organisator van de Stagebegeleider van het Jaar verkiezing. Railforum heeft als doelstelling de verschillende partijen in de sector te verbinden, kennis en ervaringen uit te wisselen en zo nog beter te kunnen samenwerken om innovaties te versnellen.

 

Het ontstaan van de verkiezing

Dit jaar organiseert Railforum de verkiezing Stagebegeleider van het Jaar voor de derde keer. Vorig jaar werden 30 helden uit de sector genomineerd vanwege hun waardevolle inzet voor hun stagiaires Railforum geeft hiermee ook een impuls aan naar haar leden om meer stageplekken aan te bieden, zodat meer jonge mensen kennis kunnen maken met de rail- en ov-sector.

 

Welke collega verdient volgens jou de titel?