Jaarverslag 2015

24 mei. 2016

Jaarverslag 2015

24 mei. 2016

volgend bericht

Print Friendly and PDF

 

In beweging

 

Robert Oosterhof, die sinds eind 2014 directeur van railAlert is, had zich ten doel gesteld om iedereen in zijn kracht te zetten. Ik vind dat hij daarin bijzonder goed geslaagd is. Zijn aanpak om veel naar buiten te treden en contacten te leggen, heeft geleid tot vernieuwing. Dat zie je bijvoorbeeld bij de website en het Veiligheidsdashboard, maar ook aan de interesse die er van buitenaf is voor het DVP en Serious Gaming.

 

Het jaarverslag kent een nieuwe opzet. We hebben gekozen voor minder cijfers, en méér interviews. Daarin komen de voorzitters van de werkkamers uitgebreid aan het woord, en ook onze nieuwe bestuursleden: Arrèn van Tienhoven en Gert Kroon. Ze laten u zien wat zij belangrijk vinden, en wat zíj doen om de veiligheid van spoormedewerkers te vergroten. Door deze boeiende interviews is het jaarverslag 2015 een persoonlijker, en prettig leesbaar document geworden.

En ziet u ook dit jaarverslag weer als een uitnodiging tot contact en samenwerking. We gaan graag verder in gesprek met u, over de veiligheidsissues die erin aan bod komen. Want aan veilig werken kan altijd nog iets verbeterd worden. En dat gaat het best, als we het samen doen.

 

Co van der Aa (bestuursvoorzitter)